Csempecentrum - Csempebolt - Csempeüzlet - Budapest

Csempe, padlólap, fagyálló kültéri burkolat, greslap, ipari burkolat, fürdőszoba, laminált padló, üvegtégla, kád, szaniter, csaptelep, hidromasszázs, zuhanykabin szakkereskedés.

Kültéri burkolatok    

 

 

                             idealis-kulteri-jarolap.png

 

 

 

 

A kültérben található felületek (erkély, terasz, járda, lapos tető, tetőterasz, stb.) burkolása mindig a legnagyobb odafigyelést igényli és csak az oda technikailag tökéletesen megfelelő anyagok használatával lehet tartós.

 

 

 

Kültérben számos hatás (erős napsütés, fagy, hírtelen hőmérséklet változás, stb.) éri a burkolt felületet. Télen tartósan hideg, sokszor fagypont alatti hőmérséket, nyáron erősen tűző nap, majd hírtelen lehűtő nyári zápor is érheti a felületet. Néha perceken belül több tíz fokos hőingadozás zajlik le a burkolaton.

 

A teraszokon, erkélyeken kültéri asztalok, hintaágyak, napozók használata jellemző. Sáros, homokos cipővel használjuk a felületet, vagyis sokkal fokozottabb igénybevételnek van kitéve mint egy beltéri burkolat általában. 

 

 

 

Ezek miatt csak kifejezetten kültérre alkalmas burkolatot válasszunk, legyen az kerámia burkolat, klinker, tégla, természetes kő vagy fa burkolat.

 

A kerámia burkolatoknak csak egy része alkalmas a kültéri felhasználásra. Az egységes európai szabványok értelmezése szerint sok burkolat fagyálló, de ez nem jelenti azt, hogy alkalmas is teraszra! Csak kizárólag az alacsony vízfelvételű burkolóanyagok alkalmasak.

 

 

 

A kültéri felületek burkolásánál nem csak a fagyállóság a szempont, hanem hogy színben is megfeleljen, ne csússzon, mázrétege (ha mázas burkolat) ne legyen sérülékeny, napos teraszokon ne vakítson (elsősorban a fehér és nagyon világos lapok).

 

 

 

A megfelelő burkolóanyag önmagában nem elég! A kellőképpen rugalmas (flexibilis) csemperagasztó és fugázó használata nagyon fontos. Azok közül is a magas műgyanta tartalmú, megfelelő kötőszilárdságú, lehetőleg elismert, bevizsgált gyártó terméke. Csak ezek a termékek garantálják a tartós burkolatot.

 

 

 

A legtöbb esetben a teraszok szigetelése is nagyon fontos, ami a burkolat „felfagyásását”, leázását hivatott megakadályozni.

 

A nagyobb egybefüggő felületeket dilattálni kell vagyis rugalmas, feszülségmentesítő profilokat kell beépíteni.

 

 

 

 

 

Javasoljuk, hogy csak szaküzletben vásároljon, hozzáértő tapasztalt értékesítőktől. Egy rosszul kiválasztott (vagy rosszul eladott) burkolólap, csemperagasztó miatt bekövetkező felfagyás, burkolatsérülés, elhasználódás rendkívül sok bosszúságot és kárt okozhat. A javítás vagy csere a sokszorosába kerül, mint az egyszer kifizetett jó minőségű termék.

 

 

 

A nagyon olcsón kínált termékeknél megkérdőjelezhető a felhasznált anyagok minősége.

 

 

 

Kínálatunkban a teraszok és a kültéri felületek burkolásához mindent megvásárolhat, amire szüksége lehet. Nemcsak jó minőségű burkolóanyagokat széles választékban, hanem professzionális csemperagasztókat, fugázókat, kiegyenlítőket, szigetelőanyagokat, burkolási profilokat. Mindezt kedvező áron.

 

 

 

Keresse kollégáinkat a 06 1 272 09 86 vagy a 06 70 948 47 30 számon.

 

 

 

Amit kínálunk: kültéri padlólap, fagyálló burkolat, greslap, gres padlólap, csúszásmentes padlólap, fagyálló padlólap.

 

Bemutatótermünkben 6000 féle burkolólap közül választhat!

 

Cím: Budapest, IV. Megyeri út 7/A.

 

 

 

7.jpg

 

valore_sextans.jpg

 

fagyallo_padlolap.jpg

 

timber_csempecentrum.jpg

 

Padlólap kínálatunkban az alábbi padlólapok szerepelnek: gres padlólap, matt padlólap, fényes padlólap, selyemfényű padlólap, csúszásmentes padlólap, lépcsőlap, kültéri padlólap, beltéri padlólap, fahatású padlólap, famintás padlólap, kőmintás padlólap, klinker padlólap, márványmintás padlólap, egyszínű padlólap, ipari padlólap, fürdőszobai padlólap, saválló padlólap, mozaik padlólap

 

 

 

Kérdés esetén hívja a Csempecentrum munkatársait a 0670 9 48 47 30 számon!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 17
Heti: 146
Havi: 344
Össz.: 78 931

Látogatottság növelés
Oldal: Kültéri burkolat
Csempecentrum - Csempebolt - Csempeüzlet - Budapest - © 2008 - 2018 - csempe.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kőhatású matt járólapok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »